Pure Energy Yoga - Poweryoga

Los Angeles- The city of Yoga!

Los Angeles, de grootste stad van the sunshine state Californie waar yoga overal te vinden is en door velen wordt beoefend. Op ieder moment van de dag kan je een les vinden die bij je past of het nou gaat om iyengar, ashtanga, yin of viniyoga er is altijd wel een studio in de buurt waar jij je favoriete les kan volgen. Tijdens mijn laatste vakantie in het altijd zonnige Los Angeles bezocht ik dan ook weer een aantal studio’s.
Voor 30 dollar kun je gedurende twee weken alle lessen bezoeken van de yogaworks studio’s die met negen filialen goed verspreid door Los Angeles zitten. Dus of je nou een dag door wilt brengen aan het strand of je bent in West Hollywood overal waar je gaat is er wel een studio van yogaworks in de buurt. Ik bezocht de grote studio op Larchmont Boulevard in West Hollywood waar wel 50 mensen tegelijk een les kunnen volgen. Hou je van een wat intiemere sfeer ga dan naar de studio bij pacific pallisades , de yin yoga-lessen van Doug Binzak zijn een aanrader.
Mocht je een bezoek aan het strand willen combineren met een yoga-sessie met een of meerdere van de bekendste yoga-teachers van Amerika dan ben je bij Exhale aan het juiste adres. Deze studio is de thuisbasis van teachers als Shiva Rea, Erich Schiffman en Seane Corn.

Daarna kun je lunchen/dineren bij het nabijgelegen Sauce on Hampton waar je een lekkere gezonde biologische maaltijd kan nuttigen met dagverse producten.

Voor een echte uitdaging op yoga-gebied ga je naar Earths Power Yogahome of the toughest yoga class on earth. Een zeer uitdagende workout gegeven door ervaren en vriendelijke teachers. Een krachtige flow met vele zonnegroeten waar je hart sneller van gaat kloppen. Prepare to sweat! De savasana onder begeleiding van gongs is een geweldige afsluiter van de les. Na de les kun je heerlijk biologisch lunchen bij urth cafe (verderop op melrose ave) of op zoek naar een (spiritueel) boek bij de bodhi tree boekenwinkel.

Maak je bezoek aan Los Angeles extra bijzonder met yoga en (h)eerlijk voedsel!

Keep practicing all over the world!
Laat een bericht achter: