Pure Energy Yoga - Poweryoga

Pure Energy Yoga Utrecht

Pure Energy Yoga organiseert yoga trainingen, waarbij voornamelijk gefocust wordt op Poweryoga; een krachtige vorm van yoga, die zowel lichamelijke als mentale voordelen heeft. Onder professionele begeleiding door Yoga Alliance gecertificeerde en ervaren docenten geeft Pure Energy Yoga Poweryoga les in Utrecht-Oost.

Aanvullend op Poweryoga, biedt Pure Energy Yoga regelmatig workshops aan. Tijdens deze workshops worden verschillende onderdelen en vormen van yoga behandeld en uitgediept. Voorbeelden zijn yin-yoga, yin&yang yoga, ashtanga en duoyoga. Hou de agenda in de gaten voor de eerstvolgende workshop.

Daarnaast wordt er in opdracht van bedrijven, organisaties en instellingen yoga op locatie gegeven. Onder aangename omstandigheden, wordt er gewerkt aan stressreductie en ontspanning.

Ook kan je in onze Pure Energy Shop terecht voor diverse yoga-producten van het merk Gaiam zoals matten, waterflessen en tassen. Producten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die met hart voor mens en milieu worden geproduceerd. Voor een gelukkige body, mind en aarde!

Wil jij?

  • Werken aan kracht, souplesse en conditie?
  • Een stress reducerende workout?
  • Ontspanning door inspanning?

Dan is Poweryoga van Pure Energy Yoga iets voor jou!

Schrijf je nu in en kom op maandag, dinsdag of woensdag naar een (proef)les van Pure Energy Yoga in Utrecht, bezoek een leerzame workshop, of organiseer een inspirerende yoga training voor je collega’s of werknemers.

Ervaar hier de power van Poweryoga!

De Poweryoga lessen van Pure Energy Yoga zullen je bewuster maken van lichaam, ademhaling, houding en geest.