Pure Energy Yoga - Poweryoga

David Swenson

David Swenson is een van de meest toonaangevende Ashtanga-yoga docenten ter wereld. Al jaren is zijn bekende boek “Ashtanga Yoga: The Practice Manual: An Illustrated Guide to Personal Practice” een inspiratie voor ons en vele yogi’s over de hele wereld. Toen de mogelijkheid zich voordeed om een weekend-workshop bij hem te volgen twijfelden we geen seconde.
Van vrijdagavond tot zondagmiddag werden we ondergedompeld in de primary series , kregen we een introductie op de secondary series en door middel van partner-werk werden verschillende houdingen uitgediept. Dit alles werd gebracht met heel veel (yoga)humor en David’s down to earth en enthousiaste manier van lesgeven begeleidde ons door de heftige primary sequence met zijn ontelbare vinyasa’s. Zoals David zei “There’s a Vinnie around every corner, waiting for you.”
Daarnaast demonstreerde hij moeiteloos de “you have to see it to believe it”-houdingen en de kunst van het springen. Het weekend was geweldig en yoga was nog nooit zo leuk. Bekijk voor meer informatie en inspiratie de website van David Swenson http://www.ashtanga.net of zijn boek.

bekijk hier een filmpje van David’s bakasana sprong.

“Real yoga lives in everyday interactions, like being nice. It’s the unity we can create around us”
Laat een bericht achter: