Pure Energy Yoga - Poweryoga

Locatie

Onze workshops vinden plaats in Centrum Well, ITCCA school voor Tai Chi en de kerkzaal Boothstraat
(Centrum Well is nabij het ledig Erf en centraal museum, ITCCA ligt aan de kop van Lombok dichtbij het centraal station, Kerkzaal ligt in het centrum achter het Janskerkhof):
 
Kijk voor je naar een workshop of training komt goed op welke locatie je moet zijn!
 
Centrum Well is gevestigd op een van de mooiste plekjes van Utrecht: het Doelenhuis, een voormalig klooster in het centrum van de stad. Onze zaal kijkt uit op de oude kloostertuin, die nog steeds de weldadige rust van het klooster uitademt, ook midden in het drukke bruisende Utrecht. Je kan hier ook terecht voor Taijiquan & Qigong. Lees hierover meer op http://www.centrumwell.nl/
 
ITCCA is gevestigd in een prachtig monumentaal schoolgebouw, workshops en de yoga (teacher) training vinden plaats in de zeer sfeervolle en lichte Tai-Chi zaal.
 
Kerkzaal Boothstraat deze prachtige zaal in een 19de eeuws gebouw is een verborgen juweel in de oude binnenstad van Utrecht. Zonnestralen vallen binnen via de authentieke glas in loodramen.

   
  Centrum Well
  Doelenstraat 34
  3512XJ Utrecht
   
  ITCCA
  M.P.Lindostraat 4
  3532 XE Utrecht
   
  Kerkzaal Boothstraat
  Boothstraat 7
  3512 BT Utrecht

  ITCCA

  ITCCA ZaalITCCA
  De yoga-zaal bevindt zich op de begane grond bij de eerste deur rechts (aanbellen bij nummer 4). Er zijn twee kleedruimtes aanwezig en toiletten.
   
  Openbaar vervoer:
  Vanaf NS-station Utrecht Centraal jaarbeurszijde is het 8 minuten lopen naar de locatie.
   
  Met de auto:
  Op zondag gratis parkeren van ma. t/m za. 09.00-23.00u betaald parkeren voor de school en in de buurt €3,47 per uur. Dag: €24,40.
  Daarnaast bevindt de parkeergarage kop van lombok zich vlakbij de locatie: Uurtarief: €2,54. Dag: € 21. Ook kan je parkeren bij de jaarbeurs van daaruit is het 10 minuten lopen naar de studio. Dagtarief: €14.
  Wil je niet betalen voor het parkeren dan kan je je auto parkeren vanaf de kruising van de Spinozaweg met de Vleutenseweg, van daaruit is het 20 minuten lopen naar de studio.
   

  Kerkzaal Boothstraat

  Kerkzaal KerkzaalBoothstraat
  De sfeervolle zaal bevindt zich op de begane grond. Er is een kleedruimte (gemengd) aanwezig en toiletten.
   
  Openbaar vervoer:
  De kerkzaal van Zaalverhuur7 ligt in het Centrum van Utrecht, tussen het Janskerkhof en de Voorstraat. Het is 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Je kunt door Winkelcentrum Hoog Catharijne lopen of buiten het winkelcentrum om, via Vredenburg en de Lange Viestraat, richting het Janskerkhof. De locatie is ook zeer gemakkelijk te bereiken per bus. Om bij de Boothstraat uit te komen, kunt u het beste uitstappen bij bushalte Janskerkhof. Er zijn meerdere bussen die deze halte passeren. Vanaf de halte steekt u de straat en het Janskerkhof over naar links. Halverwege het Janskerkhof vindt u een zijstraat, dit is de Boothstraat. Zaalverhuur7 is halverwege deze straat aan de rechterkant.
   
  Met de auto:
  Utrecht is het niet een heel auto vriendelijke stad. De gemeente doet namelijk zijn best om luchtvervuiling tegen te gaan. Let er daarom op dat u op tijd vertrekt van huis en navigatie gebruikt. In de omgeving zijn diverse betaalde parkeergelegenheden:
   
  Het meest voordelig parkeren kan in parkeergarage de Grifthoek (850 meter loopafstand). Voor deze parkeergarage beschikken wij over uitrijkaarten die te koop zijn (€8 per 4 uur)
  •Op 700 meter loopafstand kan geparkeerd worden in Parkeergarage de Kruisstraat (€2,20 per uur).
  •Direct naast de Boothstraat, op het Janskerkhof, zijn parkeerplaatsen beschikbaar op doordeweekse dagen. Hier betaalt u €4,60 per uur;
   

  Centrum Well

  centrumwell
  Centrum Well is bereikbaar door in de doelenstraat door het rode poortje de binnenplaats van het St. Nicolaasklooster te betreden. Volg dan de opgang onder de overkapping naar de rode deur, de yoga-zaal bevindt zich bij de eerste deur rechts (bel van nummer 34 of bij goed weer kan je de zaal betreden door de tuindeuren). Er is een kleedruimte (gedeeld) aanwezig en toiletten.
   
  Openbaar vervoer:
  Vanaf NS-station Utrecht Centraal stadsbus lijn 2, richting Museumkwartier ﴾iedere 10 minuten﴿; uitstappen halte Agnietenstraat/Centraal Museum.
   
  Met de auto:
  Betaald parkeren op het plein bij het centraal museum of in de Twijnstraat.
  € 4,34 per uur, ma. t/m za. 07.00-01.00u en op zondag van 12:00-18:00u.
  Wil je niet betalen voor het parkeren dan kan je je auto parkeren aan de briljantlaan, van daaruit is het 10 minuten lopen naar de studio.
   
  Voor actuele reisinformatie kan je www.9292ov.nl raadplegen

  Grotere kaart weergeven