Pure Energy Yoga - Poweryoga

Locatie

Onze workshops vinden plaats in ITCCA school voor Tai Chi . ITCCA ligt aan de kop van Lombok dichtbij het centraal station.
 
ITCCA is gevestigd in een prachtig monumentaal schoolgebouw, workshops en de yoga (teacher) training vinden plaats in de zeer sfeervolle en lichte Tai-Chi zaal.
 
ITCCA
M.P.Lindostraat 4
3532 XE Utrecht

ITCCA

ITCCA ZaalITCCA
De yoga-zaal bevindt zich op de begane grond bij de eerste deur rechts (aanbellen bij nummer 4). Er zijn twee kleedruimtes aanwezig en toiletten.
 
Openbaar vervoer:
Vanaf NS-station Utrecht Centraal jaarbeurszijde is het 8 minuten lopen naar de locatie.
 
Met de auto:
Op zondag gratis parkeren van ma. t/m za. 09.00-23.00u betaald parkeren voor de school en in de buurt €3,47 per uur. Dag: €24,40.
Daarnaast bevindt de parkeergarage kop van lombok zich vlakbij de locatie: Uurtarief: €2,54. Dag: €12,50 (dit is de beste optie als je met de auto komt). Ook kan je parkeren bij de jaarbeurs van daaruit is het 10 minuten lopen naar de studio. Dagtarief: €14.
 
Wil je niet betalen voor het parkeren dan kan je je auto parkeren parkeren na het kruispunt van de Spinozaweg & Vleutenseweg of halverwege de Croeselaan. Van daaruit is het 20 minuten lopen naar de studio.
 
De P+R’s rond Utrecht zijn de goedkoopste mogelijkheden om te parkeren.
Een hele dag parkeren mwt gebruikmaking van het openbaar vervoer kost €5,00 . Je parkeert je auto en kan met de tram richting Utrecht Centraal.http://www.parkeren-utrecht.nl/pr/transferium-pr-westraven
 
Iets verder vanaf het centrum zijn ook nog andere P+R mogelijkheden. Zo kun je op een aantal stations gratis parkeren en vanaf hier de bus of trein naar Utrecht Centraal nemen.
P+R Station Utrecht Lunetten Gratis parkeren. Neem vanaf hier de trein naar Utrecht centraal.
 
Voor actuele reisinformatie kan je www.9292ov.nl raadplegen