Pure Energy Yoga - Poweryoga

Eiland-Yoga – Yogafestival Terschelling

Het enige internationale yoga-festival dat Nederland rijk is vindt ieder jaar plaats op een bijzondere locatie. Het wadden-eiland Terschelling is sinds 5 jaar het thuis van dit festival, in de maand juni of juli, wanneer de zon zijn hoogste punt bereikt heeft komen yogi’s naar dit eiland voor de ontspannen sfeer, de zon, zee, strand, heerlijk eten en natuurlijk de vele verschillende vormen van yoga.
Nationale en internationale docenten geven yoga en workshops, het aanbod van verschillende stijlen is groots dus voor iedere stemming en niveau is er een les te vinden. Deze lessen worden gegeven op een natuurterrein waarop verschillende tenten staan en daarnaast worden er ook lessen op het strand of in de duinen gegeven.
Muziek speelt ook een grote rol op het festival. Ook dit jaar weer zorgden o.a de band Shivasamba uit Rio de Janeiro (tip: nieuwe cd 7 sadhus) en de global yogi David Lurey (tip: Make Chantings cd) voor de muzikale omlijsting.Daarnaast kun je ook lessen volgen die begeleid worden door muziek zoals de favoriete afsluiter van het festival de restorative yoga onder begeleiding van ontspannende en bijzondere muziek.
Een heel team aan karma-yogi’s zorgen voor het vegetarische eten. Het ontbijt, lunch en het diner zijn stuk stuk voor stuk heerlijk! De stand van yogi-tea zorgt de hele dag door voor thee en koude chai (om af te koelen bij warm weer) of warme chai (om weer op te warmen of als dessert na het eten).
Dit festival bied je de mogelijkheid om je favoriete lessen te volgen bij inspirerende teachers maar ook om iets totaal anders te proberen en daarmee je kijk op Yoga en het leven te vergroten. Dit unieke festival zal je hart verwarmen!

Reserveer binnenkort je plek voor het Yogafestival!

Keep practicing all over the World!

Laat een bericht achter: