Pure Energy Yoga - Poweryoga

David Williams-Ashtanga yoga for life

In Juli volgden wij een weekend-intensive workshop met David Williams. Een unieke kans om de man te ontmoeten die eind jaren zeventig Sri K. Pattabhi Jois, en daarmee Ashtanga Yoga naar Amerika bracht.
Met de woorden: ‘People are trying to complicate yoga. I’m here to simplify it’ begon David Williams de avond. En dat is precies wat er tijdens het weekend gebeurde. David ging in op alle aspecten van de primary series van Ashtanga yoga en zijn unieke visie daarop. Een verfrissende en inspirerende manier van lesgeven zorgde ervoor dat we nieuwe kanten zagen van deze krachtige practice.

‘If you aren’t making your yoga practice as pleasant and energizing as possible, you’re missing an opportunity.’

Daarnaast vertelde hij geanimeerd over de geschiedenis van Yoga in het algemeen en zijn persoonlijke ontdekkingsreis.Hoe hij als een detective India afstruinde naar alles wat maar met yoga te maken had en tijdens zijn zoektocht uitkwam bij Ashtanga yoga en zijn leven totaal veranderde. Hij heeft sinds die tijd nooit meer een practice gemist. Al bijna 40 jaar lang beoefent hij iedere dag Ashtanga yoga en voelt zich geweldig.
En zo zou het moeten zijn. Je geweldig voelen door yoga, zowel op de mat als eraf in je dagelijkse leven. Ook al heb je niet veel tijd maak ruimte in je leven voor een minimale practice.
 
De zogenaamde 3x3x3. 3 rondes Sun Salutation A, 3 rondes Sun Salutation B en de 3 afsluitende asana’s van de primary series.
 
You should feel beter then before you came to yoga!
 
Ashtanga for life!
 
Aloha!
Laat een bericht achter: